Prázdniny
Prázdniny jsou spálená záda,
vzdálená vzpomínka na kamaráda.
Prázdniny jsou konzerva na pusy,
první lásky a s vodou pokusy.
Prázdniny smyjí všechen žal,
na školu zapomeň, kdo by se bál.
Prázdniny žijí ve vzpomínkách na léto,
v zimě, když prohlížím fotky podobné této...
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: Sima, ufarsin, danaska
Komentáře (4)
Komentujících (4)