Krajina noci
Krajina noci
Když luna se schoulí
V náruči děravé
Mračna a noci chlad
Rozptýlí naději
Jsou vzpomínky jediné
V tom kraji sychravém
V tom kraji bez lásky
Kde slzy jen zbývají
Když slunce se schová
Pod roušku půlnoci
Stíny se prodlouží
Lilie uvadá
A duše
už nepláče
Podlehla bezmoci
Tak k hvězdě své
Naposled…
Pohleď!!
Vždyť zapadá...
Přečteno 274x
Tipy 6
Poslední tipující: sýc, 6thSun, Noc17, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)