Pálení čerodějnic...
Jiskra jiskru smýtá,
v kouzlu temných sil,
s radostí se uchýlil,
kdekdo k světlu v dáli,
*podívej, hranice
už hoří*
pomalým krokem,
se slzivým okem,
nad myšlenkou,
co právě si ji plamen s sebou vzal,
*nebyla jediná
co skončila na počátku*
plameny šlehají,
vysoko nad hranici,
ve zraku odrážející se úžas,
ohně, jenž bičuje okolí
*bez bolesti,
pocit tepla, i vzrušení dodává*
plápolá dál,
seskládaná hranice,
v bodající upřené síle,
v odlesku krůpějí potu
*/radostný smutku/*
*adostný smutk*
*dostný smut*
*ostný smu*
...
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Němá
Komentáře (0)