Cigareta
Kouř z tabáku
po ránu dusí zas můj dech,
podvěsek mozkový mě varuje
neber víc takový jed.
Plicní sklípky plné
štiplavého dýmu
klidu chtějí aspoň
na hodinu.
Nikotin,
proniká do plic tam a zpět,
tělo se připravuje pomalu
však z jistotou na pohřeb.
Rakovina plic
nebo infarkt myokardu
kuřáci si mohou vybrat,
mají přece pravdu.
x+
Přečteno 401x
Tipy 2
Poslední tipující: Barbell, klarass
Komentáře (0)