pesimistická
Opět smířená - s tím
Že dnes to skutečně udělá
Pak ale někde tam
Z druhého konce světa
Zase přijde
A přináší kus světla
Do černočerné tmy
Někdo, nebo něco,
Co nedovolí mi odejít
Co mě tu drží a nutí žít
Život, který možná nestojí a nic
Protože bez věcí a lidí,
Po kterých toužíme
Náš život nemá smysl
Jinak je prázdný a nedává nic
Jen si bere sílu z člověka,
Kterého pomalu vysává
To světlo ti pomáhá vydržet
a objeví se když ho nejméně čekáš...
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: fuu, NikitaNikaT., Danah, mourovatákočka
Komentáře (2)
Komentujících (2)