Anotace: ... mini nebáseň, neúvaha, neaforizmus...
Možná jsou to vzácné kytky, na které čekáš. Možná kvetou jednou za život, a o to víc.
14.05.2008 11:56:00 | IvoMaria
Aťánku nejspíš se mnou v jiné dimenzi je již dávno ..
ale v této nemůže, protože se pořád vyvíjím a měním ...
a on nejspíš raději slízne smetánku :)
nebo se někde taky právě vyvíjí a válčí sám se sebou ...
vždyť já jsem taky mlsná ;-)
04.05.2008 13:18:00 | Romana Šamanka Ladyloba
etiopske porekadlo:
bud trpezliva/y,raz aj vajce odide na vlastnych nohach..
moze byt aj tak:
bud trpezliva/y, raz pride aj na vlastnych nohach...
Cmeliak jeden nevystaty...
:)))
04.05.2008 00:19:00 | Tekla
Super za báseň-nebáseň i za anotaci. Jenom se těším na tvoji báseň s názvem: "Mám toho, který měl být se mnou už dávno".
03.05.2008 13:22:00 | Aťan
Výborný, stejně jako sekce: "O sobě", přidávám mezi oblíbené a budu číst dál. Jak je mi blízký te strach ze samoty.
02.05.2008 22:19:00 | Nic nic nic