Anotace: Komu se to nelibi, at si pr.. polibi:D Kliknout na odkaz - volit zkratku pres propast .
Kdyby od cehokoli jineho, tak bych uz nedokazal ani trefit pismenka na klavesnici, ne? Teda pokud nemyslíš třeba džus, ten fakt ne:D
12.05.2008 10:27:00 | ufarsin
no , tak všechno bych zvladla, jen ne to kafe z minulýho pátku :) bleeee..:-)
a hele, ty zádky jsou od pivo či čeho?? :)
03.05.2008 16:10:00 | saddova
Zajímavá absurdita. Rozhodně mě nedonutila obíhat planetu, abych si mohl snáze ten zadek oblíznout.
03.05.2008 15:07:00 | CorrimsonTom
...mi se to líbilo a to dost(ten koment,no...ale jestli je to nutné,tak si svoji prdel klidně políbí,když se mi to nebude líbit).
03.05.2008 13:47:00 | WAYWARD