Tlukot srdce
Tlukot srdce zpomalil se…
Co úder, to otazník.
Buší do spánků
nespokojeným rytmem.
Ostré údery aukčního kladívka.
Co můžeš nabídnout ?
Mlčím s rozšířenýma očima,
vyděšena k smrti.
Tak to ses nepředala.
Tolik vteřin a let,
a ty máš prázdné ruce ?
Do líného tlukotu srdečního svalu
vtrhly další tři rány.
Kladívko soudce.
Neslyším rozsudek ?!
Křičím.
Zoufale křičím mlčícími ústy.
Aha, už vím…odročeno.
Zatím na neurčito.
Srdce dál tluče,
a víčka se nezachvěla,
hluboký povzdech ze sna…
Spím.
Zatím jsem na konec nedospěla.
Přečteno 442x
Tipy 21
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, cevert, maena, Bíša, Danah, Aťan, /cnz/, Psavec, labuť, a_tao, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)