Pusť si píseň Engel od Rammstein ;-)
Pěkné a melancholické...
05.05.2008 16:42:00 | Chancer
každý naděl slyší
každý nářek sebetiší
každou slzu chytí
a vrhne ji
do oceánu zapomění
pro pocit žití
se ty kapky
čas od času pění
v neustávajícím koloběhu
par, kapek a vloček sněhu
05.05.2008 14:23:00 | blue