Anotace: ***
v klidu s citem, diplomaticky... ač to není lehké, člověk to někdy musí udělat ...ale nikdo neříkal že život je lehký ...ať se daří, ať najdeš sílu, ať je lépe - přeje Azure :)
07.05.2008 01:18:00 | blue
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?