V zahradě s šeříky
Anotace: Tam kde je tíha všech vyděděných hlav zašitá do polštářů
Bílá je čírá a čiší z ní smrt
průhledným slovem chceš se mě ptát?
"jak smutně se chodí okolo mříží
když kroky tě studí a hlava tě tíží...?"
Bývá to často
že svět se stane menším
a veliké oči pak hledící bez výstrah
kloužou a padají a mají strach
když neslyší cinkot mléčných drah
co odváží je do nebe
více než krásně když voní svět
za bránou kde život už nosí bílý plášť
v karanténě mandal
kde duše a těla přebývají zvlášť
a každá má vlastní usušený spánek
pro soukromé potřeby
bijete hlavou o sebe
a smrtonosných výšek netřeba se bát
vždyť svázali vám vůli
a bláznovství dostává práva
ze ztrápených hlav domy si vybírat
jsou skleničky co nepořežou
a duše které neuzdraví
jen jedna málá dávka ticha
...jsou vzpomínky co nerezaví
Přečteno 369x
Tipy 14
Poslední tipující: Vlk v rouše, el viento, kokeš od pana krbce, Severka, Dedillope, kavec, Psavec, igniss, mosquito, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)