Konec starých dnů
Anotace: I dlouholeté kamárádství jednou pomalu končí..
A vítr tichounce duje,
ten neodfoukne nás,
a čas, ten pomalu pluje,
až zbaví nás všech krás.
Sic duje tichounce,
leč sílu v sobě skrývá,
po tváři hladí hebounce
a do nitra se vrývá.
A vítr odvál.Již neduje.
Již necítím ho tady.
Proč nad tím srdce běduje,
proč neví si s tím rady?
Vzpomínám, jak Tys tu krásně vál,
a čas, ten pluje stále dál...
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: kavec, igniss, mosquito
Komentáře (1)
Komentujících (1)