re: díky, máš pravdu, jdu to opravit.
Zní to líp.
Tedy až se dočervenám:-)
Tolik chválit se snad ani nemá...
09.09.2008 20:50:00 | spare
dovolím si mírný dodatek...
v posledním verší poslední slovo - volila bych slovo zpět...:-))
ale už ti někdo řekl že píšeš nádherně?
tak jsem jedním z nich...
09.09.2008 19:49:00 | shakespeares
Až sami v sobě
najdem odpovědi
na dosud nevyřčené
otázky,
pak v zkamenělé tmě
zůstane rozzářený
dotek od lásky...
možná...
a nebo taky ne... ;o)
07.05.2008 20:12:00 | Cecilka