Anotace: Kdybych já tak věděla, proč jsem ji napsala... Nebo aspoň, o čem je či pro koho je. Zapomněla jsem to, nebo jsem to nikdy nevěděla?
Skvělá.
"Když stříháš růže
trháš jim trny u kořenů
a než bys je svázala do snítek
raději krvácíš."
To se mi líbí. Je to takové plné dětinsky vznešeného vzdoru...
19.05.2008 22:36:00 | Sexy-myšák Jerry
Jsem vzteky bez tebe... to je moc hezkej obrat. A vůbec moc povedené dílko! :)
09.05.2008 13:34:00 | Hannazka
su ráda že jednou vím o dílku přesně to samý co jeho autor :o)
sou tam moc hezký momenty a jako celek je to pro mne příjemný kromě toho že hezký :o)
07.05.2008 19:22:00 | hanele m.