Tvůj boj
Den a noc.
Černobílý souboj reality a snění.
Třeskutá srážka rozumu a fantazie.
Slepý a beze zbraně zbrocen do ruda.
Obava žít.
Odpor kráčet danou cestou.
Nárazy do stěn akvária.
Pády ven přes provazy ringu.
A to všechno skryto
za hladkou maskou
bezúhonné tváře.
Zdravím…
nemějte obavy,
jsem jako vy !
A žádný básničky nepíšu,
buďte bez obav !
(přiznat se mám strach.)
Přečteno 268x
Tipy 15
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Těšínský, maena, cevert, Bíša, Franti, Štěpina G, staruska, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)