KARNEVAL
...slza v koutku srdce žal
kde jsi milá,kdo tě vzal?
ani jsem se nenadál
a už běžíš zase dál?
ani dech jsem nenabral
snad né něco pobabral?
málo květů natrhal
anebo tě obelhal?
vždyť jsem tě jen miloval
či snad málo osahal?
pořád trochu pomáhal
volnosti ti dopřával
peníze vždy odevzdal
a ani jsem nechlastal
pak ten velký karneval
on se jen tak ožrával!
taky tobě naléval
a s ničím se nepáral!
slza v koutku srdce žal...
Přečteno 304x
Tipy 31
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Onqa, PoeziGirl, toužím.jít.dál, saigonek, Oči, WhiteSkull, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, malá a šikovná, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)