Polodéšť
Anotace: jednou si pro mě přijdeš, a veř nebudu se bránit...
polodéšť
utÍkej-
nezmokneš
duha
nemá barvy
dobrodruha
v mlze
nevidíš-
dík marné
snaze
se v ní utopíš
slunce
bezdůvodně
hřeje
hvězda
v noci se ti
o ni nezdá
většina lidí
sic existuje
však svět
na ně zapomíná
smrt
psána na živu-
není polapená
roste
v údivu
marného života
většina
se smířila
po ničem netouží
jen po ní
po jediné
spravedlivé
a přece se dočká…
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: Wor, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)