VÝPLOD
K snídani vařím životabudič
někomu bývá druhý den nanic
těším se na život
který dnes začal
nebudu v bytě
co bych si počal.
Vyrazím do světa na malý výlet
pro moje výplody najdu si námět
ztracené duše
lásky plné koše
kojenci v kočárku
rozlitá kaše.
Divoké mládí - život - stárnoucí děd
potom se v bufetu zastavím na oběd
ve stínu sluníčka
ulehnu na trávu
zapálím cigáro
anebo trávu.
Kochám se milenci jak jakýs´ úchyl
nademnou - pomalu - třepotá motýl
z večera červánky
tělu je blaho
na trávě lehounce
rozprostře vlaho.
Pak půjdu okolo, kolem těch stromů
v nonstopu pokecám,rum vezmu domů
vyplodím výplod
veškerý um
odkliknu uložit
dopiju
a dám se vypnout
...k snídani vařím životabudič.
Přečteno 363x
Tipy 32
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, PoeziGirl, Milásek, radexk, Frenci, Daisy.., zzlatý, Belmon, a_tao, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)