Abonent
Tož kúpil sem si podpalovač
s prdelatů nahů babů
jen pětikačku stála
a ani jednou
neohřála.
Tož kúpil sem si sirečky
bylo jich tam habaděj
ta krabka enen kačku shrábla
safety vlítly
do kanála.
Tož kurňa, teda
říkám si
co bych si tak kúpil?
Děcka majú a roba taky
Kocúr Whiskas
psék mlaskne Chappi.
Už vím
co si kúpim!
A koštovat to bude nic!
Abonent
s igelitkou bílou
na zastávce
SMÍCH...
Přečteno 431x
Tipy 26
Poslední tipující: pejrak, kavec, jedam, Marfuša, labuť, Belmon, Lorraine, spare, Bíša, .K.r.i.s.t.y., ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)