Úplně to mám před očima - i ve sněhové bouři je slyšet lásky cinkání dvou zmrzlých nosů...
16.05.2008 08:10:00 | Aťan
Bez horských vůdců byly by z nás jen kusy ledu ...
ale jedno nebezpečí to má ...
Když jdou s námi po většinu života, co dělat když se z něho vytratí ...
a my zůstaneme bez jejich podpory ... tak zranitelní ...
15.05.2008 01:21:00 | HarryHH