Zatím, co spíš
Anotace: ..takhle nad ránem.....
ZATÍM, CO SPÍŠ
Když první paprsek
vkrade se na nebe.
Bradu si podepřu,
dívám se na tebe.
Mých vlasů pramínek
šimrá tě na čele.
Usmál ses ze spaní,
něžně a nesměle.
Hladím tě celého
jen svýma očima.
Ať nikdy neskončí
to, co teď začíná.
K tobě se přitulím,
tichounce jako myš.
Šťastná až k zbláznění,
zatím, co spíš.
Přečteno 338x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Borecká, IvoMaria, Psavec, Asepdah, Marfuša
Komentáře (2)
Komentujících (2)