. . . prostě vykročit . . . udělat ten první krok . . . odhodlat se a vytrvat . . . zahodit obavy a strach . . . štěstí přeje odvážným !!!
15.05.2008 22:07:00 | rolon
Některá díla vyvolávají zvláštní pocity. Tak hezky bych to vyjádřit nedokázal...
15.05.2008 21:23:00 | jiljovský
Existuje spousta variant...nejriskantnější, ke které bych se sám asi nikdy neodvážil, je prostě sáhnout po drogách. To, co bych udělal já - soustředěně bych se zadíval do nebe, zhluboka bych dýchal, pak bych zavřel oči a položil se na zem...
15.05.2008 21:15:00 | Chancer