ROCK
Anotace: ...čtěte tiše a křičte.
Rock´n Roll
zábava chudých i mně,
se_mnou_to_ši_je
...a_svámine?
Pak potom plačte!
že nechcete
...žít
...já jsem chtěl,
ale byl jsem žid
...a už si nežiju
...mi je to jedno
prošel jsem komínem
jak jeden ze sto.
Pak jsem jen zasmrděl
zanechal báseň,
národy necítí
...po létech tíseň.
Druhá světová,
...nechci psát o třetí!
...ticho,pst pst...minuta
Přečteno 342x
Tipy 41
Poslední tipující: PIPSQUEAK, toužím.jít.dál, Onqa, maena, kavec, 0-0, Hančí, Belmon, isisleo, Psavec, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)