raději bez lásky
Anotace: je lépe být neštastný s láskou nebo bez ní?
bože, co s námi láska dělá
není krutá ale nejkrutější
nehřeje ale pálí
a i přesto
JSEM ZAHLEDĚNÁ DO TEBE
a hlasy ve mně se mne pořád ptají
proč lidé tak divně naslouchají...
chápej z lásky
je člověk více neštastný
než bez ní
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, jesterka, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)