Odhodlání
Anotace: Nevzdávejme své cíle...alespoň ne ty, které nám zato stojí...
Oba kotníky rozbité
bez bandáží a holí ani krok
v soukromí na tváři
bolestný výraz
však v mysli odhodlání
/obrovská chuť vyhrát/
Nasedá na motocykl
s číslem čtyřicet osm
řve bolestí
ale nechce se vzdát
/vždyť má svůj cíl/
Pere se s ostatními jezdci
které nechává za sebou
žene svůj stroj vpřed
a hnán odhodláním
nevnímá bolest
co ochromuje tělo
/ani se tomu nechce věřit/
Dojíždí druhý
z motorky ho sundávají
na nohy se nemůže
skoro postavit
ale jeho tvář zdobí úsměv
i když trochu jiný než obvykle
/podbarvený bolestí/
Ale splnil si svůj cíl...
.
.
.
Nevzdávejme snadno své cíle, přestože cesta k nim je někdy hodně bolestivá...i tehdy se zkoušejme smát...
(dnešní Moto GP a Jorge Lorenzo)
Přečteno 350x
Tipy 46
Poslední tipující: Oťas, Aťan, Elena Suchomel, Morgenstern, Taog, pavlis, Levandule, zzlatý, Pavelpaja, labuť, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)