Já tedy nevěřím v žádného Boha, ale čím jsem starší, tím více se přikláním k tomu, že víra člověka nesmírně posiluje. Každý vlastně v něco věříme, bez víry prakticky nikdo nežije, jen to nemusí vždy být ten Bůh. Někdo třeba stále věří v komunismus (a já se mu nesměju), jiný v dobro člověka a další v nevyčerpatelnost lidského potenciálu a prakticky neomezené schopnosti lidského poznání...
Věř, a ostatní budou věřit i tobě...
20.05.2008 17:33:00 | Špáďa