Mezi kapkami šeptání
tu podobá se zpívání...
tónina s tónem
v souznění
tvoří si
svůj ráj
na zemi...
:o)
09.06.2008 19:57:00 | Cecilka
Nějak mi unikla, ale nyní to napravuji. Moc se mi líbí a ty kapky nakapaly celý pohár krásna.
26.05.2008 17:47:00 | Psavec
když se jak břečťan ke mě vineš
sny v kapkách slov po listech kanou
to každé ráno říkám lásko
věřím že nikdy nezahyneš
když mě jak břečťan stínem chráníš
před bouří času stavíš hráze
tak každý večer říkám lásko
ve dvou je lépe na nesnáze
když mě jak břečťan svíráš v dlaních
prosvětlíš nocí horké mety
tulím se k tobě moje lásko
chrání mě tvoje horké rety...
mtr, Buli :-*
20.05.2008 18:31:00 | Buližník
Stulit se,
vnímat teplo a hřát.
Tichá slůvka
mezi kapkami šeptat,
tichým slůvkům
mezi kapkami naslouchat.
20.05.2008 11:51:00 | Šerpík 1
. . . snivá . . .
Schovám si ji v kapsičce u košile
Mám ji na levé straně . . .
20.05.2008 08:16:00 | rolon