Páperie
Anotace: čo je vlastne šťastie?? mojím dočasným šťastím bola jedna osoba a láska.....
Šťastie je len páperie
ktoré čaká kam ho vietor zaveje
Tvoj bozk už uletel z mojich pier
v mojej duši nevládne viac mier
Bodáš ma pohľadom priamo do srdca
kožu i telo snažím vyzliecť sa
Nezhasol si plameň sviečky
jej jas ožaruje tvoju tvár
Nemyslíš už viac na mňa!?!
A predsa nedokážeš sa ma vzdať !?!
Odfúkol si páperie z mojej dlane preč
odišiel bez zbytočných sĺz
Ten čas vídam v očiach tých soch
čo si šepkajú o láske krásne sny
Tou sochou som bola i ja
v tom sne my obaja
a celý svet mal zmysel
Šťastie je len páperie
ktoré čaká kam ho vietor zaveje
.......mojím šťastím si bol ty...
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: underwing, jedam, Equus przewalski
Komentáře (0)