Poslyš... a to ty takhle napíšeš jen tak? Tak jako na posezení hodíš do elektriky něco takovýho? Jako... řadovka?
8-O ...no, to mne tedy potáhni a típni... to je rachot
21.05.2008 19:21:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Ach jo, to čekání
husí kůži nahání
říká se kdo ho zmůže
však je na konci růže?
20.05.2008 15:28:00 | SZN
existuje několik matematických vzorců které by možná našly vysvětlení a logiku ... v čekání ....
*- ... ale sám dobře vím že v takovýchto případech ...
je jakákoliv logika ... i vysvětlování .... naprosto nahovno ...:-))
takže vydržet strejdo .... a malé životní moudro které říká:
" .... na čekání je nejkrásnější, .... konec čekání ..." ...
20.05.2008 15:19:00 | HarryHH
...hodiny rozsekávají drahocený dar...a přece, na pocity nedej...nebo dej???...obojí má svoje výhody...
20.05.2008 15:03:00 | Lota
...mám pocit ...že tohle je vážně dobrý ...
...Edenbridge - My Earth Dream a Ebony Ark - When The City Is Quiet (Španělsko) - progressive power metal ...
20.05.2008 14:40:00 | WhiteSkull