Pro Leničku!
Lenka,pro někoho jen jméno,
jen písmena na papíře,
ale pro mě mnohem víc..
Pro mě jsi člověk,jenž s úsměvem přichází mi vstříc,
jenž pomohl mi v těžké chvíli,
jenž dodává mi síly.
Jenž je mi tu oporou,
a dokáže mě rozesmát,
a přec o tebe musím bojovat,
když tě vidím věčně s Jarčí stát.
Díky tobě znovu věřím v přátelství,
pomohla jsi mi ke štěstí.
Dokázala jsi mi,že nemusím se bát,
že o všem si s tebou můžu povídat,
že ti můžu věřit,
a ty mě nikdy nezradíš,
když se na tebe podívám,
vím o čem přemýšlíš,
Že pojí nás pouto přátelství,
to co pomáhá mi ke štěstí.
Přečteno 394x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Walentine
Komentáře (1)
Komentujících (1)