Nový den..
Úsměv, jak hvězda Jitřenka..
Kouzlí Ti ve tváři..
Tiché šeptání..
Větrných strání..
Ranní kaleidoskop zraku..
Sleduje směr větroplachu..
A tiše sní si o zázraku..
Jak letět bez křídel si.. k mraku..
Ve víčkách..
Až otevřeš své nutelkové oči..
Ucítíš, že svět dokola se točí..
A tam v těch důlcích pod obočím..
Cosi se zaleskne a pohled stočí..
Myšlenka..
Že nový den..
Dlaně rozvírá..
Přečteno 461x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Noc17, dva, bělásek, toužím.jít.dál, NikitaNikaT., Loudilka, milan nov, Bíša, kavec, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)