Docela se bojím cokoliv napsat, abych tady nekopírovala něčí komentář..
Začínám mít čím dál raději volné veršíky, ale..u některých jedinců svou slabost ráda nechám přežívat:o)..,,řásti ženských těl.."-líbí:o)
23.05.2008 19:02:00 | Traci
Žádná cesta není rovná, každá se kroutí...a co ta cesta života? To je mnohdy klikatý tankodrom!
22.05.2008 21:09:00 | Chancer