Lingvistovi
Jdi už někam!
Děláš Zagorku.
Ty nevíš, na co čekám?
Je to jak u blbejch na dvorku!
Najednou visíš ve vzduchu
a tváříš se, jak když nejsi,
bez výrazu, bez puchu.
Pomalu chátrám na duchu...
No tak jo, dej si mě, dej si!
Přečteno 334x
Tipy 10
Poslední tipující: WAYWARD, Unyle Pěl, ludmil, zzlatý, 6thSun, jedam, lalej
Komentáře (5)
Komentujících (4)