PŘEDPOSLEDNÍ VTEŘINA
V noční váze květ
pod sebou v posteli
přichystán má ho děd
už je tam všechno
co kdy a proč sněd´
Celý svůj život
vytlačen na dlani
to jeho strádání
i celé nadání
teď na nic jest
Je to to poslední
jako syn prostřední
po svém otci a za matku
udělal hromádku
počátek souznění
Suše si uleví
vydechne zážitky
srdce už spočívá
duše jej objímá
cukne s ním láska
Už ho to nebaví
...a to je konec
...dlouhý konec
...života
...krátkého života.
Přečteno 274x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, Bíša, Vlk v rouše, Šerák, čertíček, a_tao, takova, Belmon, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)