noční město
Anotace: procházka nočním Libercem 2008
s napětím po kapsách,
procházím se nočním městem
a hledám dárce klidu,
kráčím po stopách ve snech,
sleduju zákoutí temných stínů,
ticho se přiblížilo ze zadu
a děsí mou samotu,
ulice bez dárce,
klid přichází až k ránu,
jdu domů... nemá to cenu
Přečteno 311x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, mexico
Komentáře (1)
Komentujících (1)