Studentka žurnalistiky
Anotace: jeden pohled nestačí
Dneska v noci mi ruplo v noze
Přes kůži jsem cítila vystupující sval
/který sebou cukal
jako moucha lapená v síti/
Ráno jsem se raději nečesala
Jenom plácla na tvář mejkap
/to kdyby mě odvezli do nemocnice/
Trochu řasenky na ústa
/svůdná tajemná
zvětšuje objem!
budu si ji tam dávat denně
a rty budu mít jako Kačer Donald
i bez kolagenu/
Hrůzný zážitek usadil se v paměti
Od té doby nohy nepoužívám
A radši už osmým rokem
Studuju žurnalistiku
Přečteno 346x
Tipy 24
Poslední tipující: Jasmin de Paris, Walentine, Ishtar, colorka, už ne pernikova princezna, Bíša, Vlk v rouše, stmivani.na.lepsi.casy, Barunka=o), Severka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)