Anotace: jen slet myšlenek, který mě napadl po nedávném zážitku...
Co zajímavých myšlenek mě napadlo po přečtení tohoto střípku, ale nechci je tady filtrovat, protože ten výklad by možná naprosto pohřbil původní autorský záměr.
24.05.2008 16:37:00 | CorrimsonTom