Neosobita
Představa realitou
jízda do výšin
bez kyslíkové bomby
Neúsečná dlouhá chodba
se studenou podlahou
/šachovnice
Matný skla,
vraťte mi zelenou!
..tkaničku do bot
se kterou si
zaškrtím zápěstí
Vemte si mou krev
pro mě už stejně
ztratila hodnotu
Stereotypní režim
rozčeřen
drobnými zprávami a doteky
..Jak já Vám děkuji
Noc samoty
obklopena motýly
/jejich křídla
mi neublíží
Torzo nože
v modrém světle
strach přeskočit
rezavé zábradlí
Osprchuj mě dezinfekcí
a studenou rukou
popřej DOBROU noc..
Přečteno 413x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Churry, její alter ego
Komentáře (3)
Komentujících (2)