Mýdlové bubliny
Anotace: ... splašeného ženství
Na mýdle otázek
kloužu Ti potají,
sama však nevím proč,
moudré se nezdají
Jen ženství splašené
kroutí se v duši,
občas tak na světlo
projít se musí
Nechat své srdce
najíst a pohladit,
pro trochu jistoty
do růže zabalit
Tak dočkáš se zase
tichého ráje
v náruči čekanky,
která jen Tvá je
Přečteno 319x
Tipy 29
Poslední tipující: WAYWARD, el viento, J.Švihovský, isisleo, Lucie Teru, Bíša, labuť, Psavec, maena, NikitaNikaT., ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)