Kdo má to právo???
Anotace: Kdo má to právo rozhodovat o životě a smrti jiných lidi???
Kdo má to právo zmáčknout spoušť?
a vystřelit jedinou kulku
za kterou zůstává jen spoušť
a někteří prožijí tím života jen půlku
Kdo má to právo rozhodovat o životě jiných lidí?
určovat jejich život a smrt
Ti co by měli vidět,dělaji,že nevidí
a pro pár lidí je život pak jen zmrd
Kdo má to právo začínat všechny války?
z kterých není cesty zpět
vedou se o nesmyslné spory a dálky
a v krvi zhyne jednou tento svět...
Komentáře (0)