Až přijdeš
Anotace: až přiblíží se konec
Až se pro mě jednou stavíš,
já bránit se nebudu.
U mě jen na chvíli se pozastavíš,
pak půjdem spolu do hrobu.
Možná už teď se na mě díváš,
já tě ale nevidím,
dál se mému zraku skrýváš.
Na cestu ti nesvítím.
Až ke mně přijdeš,
vydáme se na cestu dalekou,
ty ohněm projdeš,
já osvěžím se pálenkou.
Zatím ohněm je jen černé nic,
ale plakat nehodlám,
stejně jsem nečekala víc,
tak nač věřit náhodám.
Komentáře (2)
Komentujících (2)