Anotace: Nesprávný není zápas proti utrpení, nýbrž ILUZE, že utrpení lze odstranit.( Paul Ludwig Landsberg Zkušenost smrti), tento citát na mě působí možná podivně, a to sice osvobozujícím dojmem.... Věnováno Haiet.....
...Každá Tvá báseňka se mě dotýká, žádná neodpluje do ztracena...Děkuju.:o)
27.06.2008 06:16:00 | Iva Borecká
...život je modlitba za nás umírající... To je bombice! Leni, moc se těšim, až to uslyšim!!!
03.06.2008 15:59:00 | Hannazka
Haiet je velmi skromná dívenka.Byla by šťastná,za verše,krásná slůvka,stejně,jako jen za úsměv...A je dobře,že jí zná už tolik hezkých lidí...:) -S-
29.05.2008 07:49:00 | Skywalker
Život je naštěstí motlitba za umírající...i slza motýlí i duha ve vlasech . . . i poselství o tom že jsme a že jsme tady spolu byli . . . i marnivá touha zanechat svoji stopu na obraze věčnosti . . . i ona krásná slova o Lásce a milování . . . i jeden polibek . . . jen tak . . . nazdařbůh . . . někomu v neznámé dáli . . .
28.05.2008 14:58:00 | rolon