Šedivá
Šedivá Beznaděj
usedla na okraj
mé postele
a s křivým úsměvem
šeptá mi do ucha:
No tak se zvedni!
Jak lehký to je!
Stačí jeden krok…
natáhni ruku…
a stiskni …
(tlačítko?)
Zatínám zuby
a brečím
Něco jednoduššího
by nebylo?
Prosím!
(Tak pa, má drahá,
přijdu zase v noci)
usmívá se ta mrcha
když zavrní telefon
Dnes zůstal nepřečtený
Tvůj vzkaz
ale snad zítra …
Zítra už
zase
pohladím prstem klávesy
Teď nezbývá
než se osaměle modlit.
Přečteno 355x
Tipy 26
Poslední tipující: Squat_the_world, poustevník Jirka, 6thSun, Noc17, Dota Slunská, el viento, Monsignore, vodnař, maena, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)