...mi se to líbí a předpokládám,že jsi se netrefovala do opravdu nemocných...ST :)
04.08.2009 11:26:00 | WAYWARD
Zajímavý pohled na materialistickou společnost plnou lékařů, komerce, konzumu, aneb Zdraví se nedá konzumovat. Možná. Možná jen Tvůj pokus vyděsit JE.
18.12.2008 21:40:00 | ludmil
no nevim teda..asi ys na to koukala bejt v jejich roli. ja bych ti svou alergii klidne predala, neni o co stat? a stezovat si?? taky bys to delala, kdybys nemohla dejchat a palily te oci a v jednoum kuse kejchala ...
29.05.2008 12:03:00 | saddova