Anotace: Vracela jsem se přes Karlův most teplým večerem domů a začala jsem si pobrukovat melodii... Za chvíli mi vyskočila i slova nové písničky. Napsala jsem si je do diáře na stránku nadepsanou "Poznámky"...
no, já si tu melodii dokážu živě představit:) překvapilas mne...je to totiž výborné! ST
15.10.2008 23:31:00 | Squat_the_world
Hned, jak jsem si přečetla anotaci, jsem si říkala, že ti sem napíšu, že bez té melodie to není ono.. a vida! Františka mě předběhla;)..
07.06.2008 15:00:00 | fialová
jsem rada, ze tu pokracujes...jinak k basni: asi skoda, ze to neslysime jako pisnicku. Pisnovy text totiz clovek vetsinou neoceni, chybi tam ta druha pulka. Tak mi to nekdy zazpivas :-) poslednich par vet je vybornych.
31.05.2008 11:30:00 | Franti