...tak ta je moc podařená , něco už naznačil Jirka .S
Bylo by to pěkné i dát donot , krásně by to odsýpalo ...
Básenka se mi moc líbí Kavec
02.06.2008 09:19:00 | kavec
tytytá, tytytá
morseovka zakmitá
růže s trny místo květu
v notách tóny menuetu
tytytá, tytytá
struna skřípe ukrytá
***
Jiří s.
30.05.2008 15:37:00 | j.c.
Ráda si dám sklenku s Tebou a též budu jen tak přemýšlet, co se životem dál ...
30.05.2008 12:21:00 | NikitaNikaT.