DNES
Anotace: Čo neurobíš DNES,kľudne urobíš aj zajtra / pozajtra /...
Dnes ma nenapadne nič
dnes si ešte počkám
Nemám dnes chuť na vinič
V žalúdku mi ločká
Ako včera,tak aj dnes
obeda je,zas ten čas
Hladný sťa susedov pes
odšťavím si žitný klas
No a večer pred spaním
vždy,keď myslím na inú
Tak si trošku osolím
na vajíčkach slaninu
/ to aby som podporil
cholesterolu
hladinu /
...brou...
Přečteno 277x
Tipy 14
Poslední tipující: Špáďa, Harr, cevert, Elena Suchomel, Iva Borecká, Aťan, Květka Š., Psavec, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)