Ryba na břehu
Zůstala mi tu vůně
nevydrží do příště
vše kolem stůně
lidi je plné jeviště
mluví
mluví
mluví
já němá jsem
jako vyvrhnutá ryba na břehu
bojím se příštího dotyku
nepláču
nemám to ve zvyku
Podívej
náš poštovní holub čeká
zalep tu obálku
ať chybí poslední věta
Přečteno 337x
Tipy 18
Poslední tipující: Heda, Bíša, Churry, 6thSun, Sandra_T, j.c., jedam, labuť, Simísek, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)