zítra
Anotace: takový pokus to je...
zítra
je kouzelné
může se stát
zítra
skoro cokoli
víš?
třeba zítra
touhle dobou
v koupelně
napustím si vanu spoustou horké vody
a dílem zfetované náhody
budu zavražděna jak marat
u mě doma
zítra
u mě
dáme si rande
ale jen tak na pár slov
abys byl, víš, kdykoli hotov
zase odejít
abychom se
zítra
zase mohli navštívit
protože
jak jistě víš
kdo neodejde nemůže zase potom přijít
Přečteno 302x
Tipy 6
Poslední tipující: Franti, Jiparo, adida, fialová
Komentáře (1)
Komentujících (1)