Zelená
díky pití
sem vystřízlivěla
věci se neposkládaly do řady,
ale některý jasně svítí
je mezi nima tvoje jméno
chtěla sem to všechno rozbít,
přejít na decentní osvětlení
ale ty neony svítí jasnějc
láska svítí neonově
zubní pasta jí zabíjí
a naše pohledy se oficiálně nepotkaly
je tu ta vina,
a romantika zní falešně
v cizím podání
.
.
.
zalijeme ty kytky
ať se to tu zelená ve šťastnejch sedmičkách
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: embryo v hlave, stmivani.na.lepsi.casy
Komentáře (1)
Komentujících (1)